Хасково

Ученическите клубове на „Химията“ в Димитровград – №1 в областта

ПГХХТПрофесионалната гимназия по химични и хранителни технологиии в Димитровград стана комплексен победител в провелия се днес втори форум на ученическите клубове от областта. 20 клуба от 11 училища представиха своите идеи в категориите „изява на сцена“,“презентации“и „постер сесия“.

Накрая членовете на двете журита свериха оценките си и присъдиха второто място в общото класиране на клуб „Любородие“ към СОУ „Паисий Хилендарски“ – Хасково и клуб „Етномагия“към ОУ „Никола Вапцаров“.

Домакините от „Паисий Хилендарски“ бяха отличени и с две трети места – за театър на сенките на клуб „Планетата на животните“ и за урок по здравословно хранене на клуб „Здраве“.

Участниците в „постер сесията“ от Помощното училище в Свиленград бяха зарадвани с поощрителни награди, тъй като тази категория нямаше състезателен характер.

„Отличниците“ от Втория форум на ученическите клубове получиха сертификати и предметни награди от началника на РИ на МОН Иван Панайотов.

Домакин на следващото издание на форума ще бъде тазгодишният победител – Химическата гимназия в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button