26 свободни места за шофьори в Хасково, търсят касиери на бензиностанция на 1 150 лв.

Хасково

26 нови свободни места за шофьори на товарни автомобили са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

25 от тях са в една обява и става въпрос за международни превози. Местата са свободни от 27 май, като се изисква 1 г. опит. Другата обява е за едно място на 1000 лв. заплата. Става въпрос за автоматично товарене, превоз и разтоварване на строителни отпадъци. Изисква се 2 г. опит.

В областния град се търсят и двама касиери на бензиностанция. Местата са свободни от 30 май, а заплатата е 1 150 лв.

В Харманли има обявени 4 свободни места за охранители. Те ще осъществяват пропускателен режим, а местата са вакантни от 10 юни.

8 коментара

  • Еми те шофьорите избягаха навънка в Белгия един шофьор на камион получава над 3500 евро бруто чисто получава около 2500 2600 евро на месец Затова ако искате да оправите живота си бягайте навън Не работете за тези робовладелци в България

  • „В областния град се търсят и двама касиери на бензиностанция. Местата са свободни от 30 май, а заплатата е 1 150 лв.“

    Ква е тая безочлива лъжа бе… касиерите по бензиностанции вземат 500-600 лева..

    • Лмао, взимат 1 150. Вие бягайте да работите, като хамали без да знаете езика, без висше образование няма удобен живот

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.