Изплащат възнагражденията на секционните комисии в община Хасково

Хасково

Изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии от евровота в община Хасково започна тази сутрин.

То ще се извършва до 7 юни от 9 до 17 часа в помещението на сектор КОРЗ в сградата на общинска администрация. Членовете на секции получават по 54 лв., секретарите и зам.-председателите – по 60 лв., а председателите – по 66 лв. Тези, които са предавали изборните книжа в Районната избирателна комисия получават допълнително между 15 и 20 лв.

Очакват се общо 1200 представители на СИК, които ще получат общо около 85 000 лв.

СИК

Един коментар по “Изплащат възнагражденията на секционните комисии в община Хасково

  • Половината трябваше да останат без пари!!!!!Говоря за некадърниците които не можаха да съставят правилно протоколите си!!!!!!!Заради тях хората висяха с часове а сега редом с тези които си свършиха добре работата ще вземат пари и те!!!!!!!Аз лично се отказах и вече няколко години не съм председател защото ми омръзна двама души да изкарваме пари на шест понеже винаги в комисията съм имал още един млад и четири пенсионера които на обяд си ходеха да поспят!!!!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.