Хасково

Две жени са ранени при катастрофи в Хасковско

Две жени са ранени при катастрофи, станали през уикенда в Хасковска област, съобщават от полицията.

70-годишна водачка е пострадала след произшествие. То е станало вчера в 10 часа в местността „Кенана“ край Хасково. На пътя от бившето кекличево стопанство в посока стената на язовир „Клокотница“ хасковлийката се е движила с Опела си с несъобразена с релефа скорост. Навлязла е в насрещната лента за движение и е ударила движещия се срещу нея Ленд Роувър, управляван от 48-годишен мъж. От удара е пострадала жената, която е с фрактура на дясното коляно.

Неправилно изпреварване е довело до произшествие на 1 юни. В 22:40 часа на пътя от Стара Загора към Димитровград е станал инцидент с товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 49-годишен старозагорец. Той е предприел забранено изпреварване при дъжд, като при прибиране в своята лента е ударил лек автомобил Ауди, управляван от 46-годишен румънец. Пострадала возещата се в товарната кола 33-годишна димитровградчанка, която е с болки в ръката. На виновния шофьор е съставен акт.

Пиян шофьор е пренощувал в ареста в Димитровград снощи. В 18:30 часа водачът на 64 г. е хванат да шофира по улиците на града леката си кола Опел след употреба на 1.38 промила алкохол. За същото нарушение в полицията в Харманли е бил 51-годишен жител на село Златоустово, шофиращ в село Долни Главанак Форда си с наличие на 1.81 промила. В ареста е бил и 31-годишен водач от Казанлък, хванат да шофира Аудито си с метаамфетамин. Хванати са още шофьор без книжка и нерегистрирани автомобили.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button