Любопитно

Два големи концерта с благотворителна кауза на „Хасково рок 2019“

Фестивалът „Хасково рок“ ще се проведе за трета година в областния град, съобщават от общината.

На 28 юни са насрочени концертите на HANGAR 42 и D2. Истински рок спектакъл са подготвили за 29 юни Николо Коцев и „Кикимора“ със Симфоничен Оркестър на Държавна опера – Стара Загора

За втора поредна година по време на „Хасково рок“ ще бъдат предлагани тениски с емблема на фестивала. Средствата от продадените тениски ще бъдат използвани за закупуването на музикални инструменти на талантливи деца от Хасково. Миналата година кампанията премина при голям интерес, а със събраните средства бяха осигурени инструменти за четири деца от Хасково

„Хасково рок 2019“ е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Хасково.

Концертите ще са на сцената на Спортен комплекс „Спартак“, а началото е в 20 часа. Входът и за двата концерта е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button