Регион

Колони с военна техника ще влязат в Хасковско от границата с Гърция

Колони с военна едрогабаритна техника ще влязат в Хасковска област през следващите два дни от Гърция при ГКПП „Капитан Петко войвода“, съобщават от МВР.

По тази причина е възможно временно затруднение на движението на автомобили по основни пътища. Техниката ще пътува до полигона в Ново село.

На 5 юни военните ще влязат през граничния пункт в 9 часа, а на следващия ден – в 9:30 часа поетапно в 4 колони. Те ще се движат по маршрут – Тополовград – Елхово – с. Тенево, където е предвидено време за презареждане и престой. След това колоните продължават по маршрут – с. Тенево – с. Зимница – п. в. „Петолъчката“ – с. Мокрен – Котел – Омуртаг – Разград – полигон „Николово“ – ГКПП „Русе“.

Пътна полиция и Военна полиция са взели всички необходими мерки по съпровождането на техниката и обезпечаване на опасните участъци и уязвимите кръстовища, допълват от вътрешното министерство. Умоляват се водачите, които ще пътуват по тези направления на посочените дати, по възможност да изберат алтернативни маршрути или часове на придвижване. Да не навлизат в колоната, както и да изпълняват стриктно указанията на униформените и временната организация на движението, ако е въведена такава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
quest_385 каза
quest_385 каза
04.06.2019 15:50 15:50

Къде отиват тия АБДАЛИ бе що не си стоят в казармите

Анонимен
Анонимен
04.06.2019 21:34 21:34
Отговор до  quest_385 каза

Отиват в Украйна.

Питето
Питето
04.06.2019 20:43 20:43

Откаде ще зареждат от Марешки ха.ха.ха

Bobo
Bobo
04.06.2019 23:13 23:13

Една хубава вест. Тоя път финните прахови частици от изстреляните боеприпаси няма дя са в Корен и да тровят целия Хасковски окръг. Пернишките дизели спрямо тях ряпа да ядат. Някой запитвал ли се е защо ученията се правят все в България??

Back to top button