Спорт

Сребро и бронз за Хасково от държавното първенство по плажен хандбал при юношите и девойките

Хасковският „Асти 91“ стана вицешампион при юношите на държавното първенство по плажен хандбал в Поморие.

Хасковлии отстъпиха драматично във финала с дузпи от шампиона в зала „Локомотив“ (Горна Оряховица). Haskovo.info припомня, че по-рано „Асти 91“ също стана вицешампион при мъжете.

Хандбал

Сега в идеалната осмица попаднаха Петър Тенев и Костадин Костадинов. За най-полезен състезател на първенството беше определен Виктор Ванчев.

При девойките Хасково спечели бронзовите медали. Най-полезен състезател стана Катерина Димитрова. Веселина Иванова попадна в идеалната осмица.

Хандбал

На държавното първенство треньорите Ирина Миладинова и Самет Муртазали определиха състава, който ще пътува за Европейското първенство по плажен хандбал за юноши в Полша от 26 юни до 1 юли.

Хандбал

За пръв път се сформира и национален отбор по плажен хандбал при жените, който ще участва на силен международен турнир в Констанца, Румъния от 17 до 20 юни, съобщи за Haskovo.info Марияна Стаматова, която е член на Управителния съвет на федерацията и председател на комисията по плажен хандбал.

„Асти 91“ вицешампион на държавното по плажен хандбал, „Топлика“ дебютира при жените

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button