Регион

Задържаха трима пияни шофьори в Хасковско при спецакцията на КАТ, 79 са глобени

Трима пияни шофьори са арестувани вчера в региона при стартиралата специализирана операция на КАТ, съобщават от полицията.

Задържаните са мъже от село Кобилино, Димитровград и село Динево, които са шофирали автомобилите си съответно с 1.64, 1.41 и 1.75 промила алкохол. Проверени са общо 138 автомобила и 155 лица. За констатирани нарушения са съставени 39 фиша, 11 акта и са връчили 29 електронни фиша. Изпробвани са 71 водачи за алкохол.

Както Haskovo.info писа, по време на акцията, която ще се проведе до 9 юни, полицаите ще проверяват водачите за употреба на алкохол, наркотични вещества и техните аналози. По време на проверките ще се следи и за валидна застраховка „Гражданска отговорност“, невръчени електронни фишове и неплатени глоби по Закона за движение по пътищата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button