Любопитно

Театралната школа не спира с изненадите: „Хлапачката от 13-я етаж“ заслужи аплодисментите

С втора премиера само за няколко дни се представиха актьорите от театралната школа при хасковския Младежки център с ръководител Румяна Георгиева.

Тази вечер младежите впечатлиха с играта си в „Хлапачката от 13-я етаж“ от Мирча Йонеску под режисурата на Георгиева. В ролите се прдставиха: Нели Делева, Дарина Тонева, Александра Иванова, Йоана Колева, Мишел Фиораванти, Теодора Николова, Мария Василева, Кристиан Желев, Василена Светлинова, Кристина Георгиева, Габриела Данева, Моника Джелепова, Вяра Граматикова, Имрен Юмер.

Театър

За повечето от тях това беше дебют, но те успяха да се справят с нелеката пиеса, в която са застъпени темите за самоубийството, насилието, самотните деца на родители, работещи в чужбина.

Театър

До края на месеца от театралната школа са подготвили още две премиери, които ще се изиграят след завръщането от фестивала „Приказка за теб“ във Варна.

„Кървава сватба“ – новата силна премиера на актьорите на Румяна Георгиева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button