Полицаи глобиха трима за пиене на алкохол в паркчето пред Бизнесцентъра

Хасково

От общинска полиция съставиха актове на трима мъже за пиене на алкохол в паркчето пред Бизнесцентъра в Хасково.

Мъжете бяха глобени в ранния следобед. Те са санкционирани по общинската Наредба за поддържане и опазване на обществения ред, чистотата и общественото имущество. В член 4, точка 15 на Наредбата се казва, че за осигуряване условия за спокойствие, труд и отдих на гражданите се забранява употребата на алкохолни напитки по улиците, площадите, парковете и други обществени места. Глобата е от 50 до 200 лв.

Отделно единият беше без документи за самоличност, а на друг личната карта е изтекла. Те бяха санкционирани и за това.

Haskovo.info припомня, че от общинска полиция преди време глобиха и събиращите се да пият през деня в паркчето пред Младежкия център.

Полиция

4 коментара

  • Те пък щото ще платят. Шутове трябва да ядат мангалите. Стига с тая педал -демокрация

  • Толераст е синоним на педераст. Обаче по вреден. Толераста вреди на цялото общество. Докато педераста вреди само на задника си. Ще дойде време толерастите ще бъдат гонени от България

    • Полицая много тарикатска поза е заел как си е качил крака на пейката, много сте тежки стези униформи артик, дай те и на мен една….аз не ходя а по облаците плавам хаха

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.