Отново протече канализацията на блок в хасковския квартал „Орфей“

Хасково

За пореден теч от канализацията на блок до ВиК в хасковския квартал „Орфей“ сигнализираха със снимка читатели на Haskovo.info. Става въпрос за блок 46 на улица „Акация“.

Нечистотиите извират от шахта пред блока и се стичат надолу по улица „Акация“. Хората се жалват от мръсотията, миризмите и се страхуват да не плъзнат болести. Подобен е проблемът и с блок 42.

Проблемът с канализацията на блока е хроничен. От ВиК многократно са почиствали течовете и са подменяли част от канализацията, която обаче е за основен ремонт. Това трябва да се реши от етажната собственост, където има и доста общински жилища.

При последния подобен сигнал от общината заявиха, че изчакват живеещите в блока да проведат събрание на което да вземат решение за ремонт на канализацията. От кметството са готови да поемат своя дял от ремонта заради общинските жилища там.

ИЗПРАТИ НОВИНА

3 коментара

  • Кой блок, бе! Ааа… сетих се! Ония с шахтата отпред! Баси статията! И ко каза, ко? Нищо.

  • Като им тече да си я отпушат. Викаш си Вома плащаш си!! Айде бе като са м..ли трябва някой да им плаща ли. На нас като ни се запуши шахта викаме си машина, наложи се и багер дойде не омжехме да намерим капака на шахтата та копаха, и оправиха проблема. Събрахме пари от всеки апартамент…тий как си я мислят тая -звънят в медиите вижте тече пред блока и хоп някой да иде да им я оправи- да се вмирисват тяхната мама катко не им се дават по 20-тина лева на къща да се оотпуши тръбата. Мятат мокри кърпи дори памперси в канала и искат всибко да е наред…мизерници

  • ПРОБЛЕМА НЕ Е В ШАХТА КАНАЛИЗАЦИЯ И КАКВОТО И ДА Е. ПРОБЛЕМА Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ГРАБЕЖА Е ГОЛЯМ. СКОРО НЯМА ДА ИМА ЛЕКАРИ. БЪЛГАРИЯ УМИРА. ДОКАТО ГЛЕДАМЕ КАК ГРАБЯТ. ИЛИ ХВАЩАМЕ СОПИТЕ ИЛИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА. ОЩЕ НЕЩО -НЯМА ВРЕМЕ ЗА МИСЛЕНЕ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.