Спорт

Много медали за гимнастичките на „Аида“ и „Афродита“ от международен турнир в Стара Загора

Състезателките на клубовете по художествена гимнастика „Аида“ (Хасково) и „Афродита“ (Димитровград) спечелиха много медали от двудневния международен турнир „Impala cup“ в Стара Загора.

В събота се състезаваха ансамблите. За „Аида“ ансамбълът ДСВ топки се класира на 1-во място като показаха сила на духа и огромната си воля, желание и любов към това, което правят, доволна е Яна Михайлова – председател на клуба. Ансамбъл 2011 г. се класира на 3-то място и взеха бронзови медали. За тях това беше първо състезание в този състав и се справиха чудесно. Ансамбъл ДМВ обръчи станаха четвърти. Ансамбъл ДМВ до 10 г. останаха на 6-то място.

За „Афродита“ ансамбъл ДСВ топки взеха сребърни медали, ансамбъл 2013 г. – сребърни медали, а ансамбъл 2012 г. спечели бронзови медали. И за двата малки ансамбъла това беше второ участие. Ансамбълът ДМВ обръчи останаха 5-ти.

В неделя беше индивидуалната надпревара. Деница Анева – 2009 г. зае 1-во място и златен медал на въже, 3-то място и бронзов медал на без уред. Наталия Митева е на 2-ро място на въже и сребърен медал и силна оценка на съдиите на без уред. Василена Петрова е на 3-то място на въже, Роси Петрова е със силна оценка на съдиите на без уред и 5-та на въже.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button