С 200 000 лв. чакълират изровени улици в Хасково и по селата

Хасково

Обществена поръчка за ремонт на разбити и изровени улици в Хасково и селата обявиха от общината.

В обявлението се казва, че съществуващата трошенокаменна настилка по трасетата на улиците е изровена, с дълбоки дупки и неравности. Целта на ремонта е да се осигури безопасно движение на автомобилите и пешеходците по тези улици, като се извърши подравняване и осигури повърхностно отводняване. Планира се извършване ремонт на трошенокаменните настилки по селата на общината и по трасетата на улиците в жилищните райони на Хасково.

Прогнозната стойност на поръчката е 200 000 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 3 юли.

Читатели на Haskovo.info на няколко пъти сигнализираха за разбити улици по вилните зони, като една от най-проблемните е „Звезден път“. Тя разделя вилните зони „Куба 1“ и „Куба 2“ и преминава южно от Централните гробища. През април от общината заявиха, че се подготвя обществената поръчка за чакълирането, която вече е факт.

6 коментара

 • Този пейзаж на снимката е от улицата която води начало от Централен гроб парк към Кенана Непрекъснато я чакълират и след всеки дъжшд резултата е както на снимката Ето така градските управители ни разпиляват парите Сега отново поръчка за 200 000 Като че ли става дума за 20 лв

 • Като е за да оправи някой пътя на данъкоплатците- двеста хиляди, като е да крадете- десет милиона без лихвите!!! Като ви свършат мандатите трябва направо да ви осигурят безплатен транспорт от общината директно към затвора.

 • Пътят към Къшчешма-срам!!!
  Стотици коли на ден минават през него за т.нар жилищен район Каменец.
  Този път е за асфалтиране !

  • Поне чакъл, че дупките са огромни вече. Оня ден смених пак предните амортисьори.

 • Да ,пътя след асфалта към Къшчешме е наистина в ужасяващо състояние !
  А това е толкова необходим път който води към отгоре на всичко и „жилищен район“…
  Предизборни и други обещания имаше много !

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.