Спорт

Бриджори от цялата страна на турнир в Минерални бани

КартиПървият национален турнир по спортен бридж „Минерални бани 2009“ започва днес в родопската община. Организатор на състезанието е Българската бридж федерация и Клуб за спортен бридж „Радков“. 

Състезанието, което ще продължи 4 дни, се провежда под патронажа на кмета на Минерални бани Орхан Шабан, съобщиха за Haskovo.info от общината. 

В 19:30 часа тази вечер ще бъде даден стартът на надпреварата. Кулминацията се очаква да бъде на 6 юни, когато започва отборната игра за купата на Клуба за спортен бридж «Радков». В неделя ще се състоят финалите на отборния турнир за купата на Бридж клуб – Хасково.

В двойковите турнири наградите от І до ІІІ място са от 500 до 2000 лева, като ще бъдат дадени и две награди за най-добра смесена двойка и най-добра младежка двойка. В отборния турнир за купата на клуб «Радков» за група А наградата за победителя е 2 200 лева плюс купи и медали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button