Хасково

Хасковски гимназисти с триседмичен стаж в Портсмут и Берлин

Ученици от хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ ще имат възможност да карат триседмичен стаж в реална работна среда в Портсмут, Великобритания и Берлин, Германия, съобщават от гимназията.

Това става възможно в рамките на проект за европейска мобилност – трамплин към бъдещето. В него ще могат да участват гимназисти от специалностите Системно програмиране, Строителство и архитектура и Мебелно производство.

Предвиждат се и обучения за педагогически специалисти от училището. Те ще усвоят иновативни методи за преподаване и оценяване чрез професионални визити в рамките на едноседмична мобилност в Берлин.

Очакванията са стажовете и обученията да повишат качеството на професионалната подготовка и подобрят пригодността за заетост на младите специалисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.06.2019 21:14 21:14

“ Реална работна среда “ Четете внимателно. Европейци и най -вече Германци крадат нашето бъдеще. Нашата младеж. После чакайте България да се оправи. За неразбралите пак ще кажа – педал съюза е най -вредното нещо което се е случвало някога на българия. Може би по вредно и от турското робство. Ще се осъзнае след години когато спасението на България ще е невъзможно

Back to top button