Регион

Силно натоварен трафик на Маказа, намериха мъртъв велосипедист в канавка

За силно натоварен трафик на ГКПП „Маказа“ предупреждават от МВР. Колоната от чакащи да преминат в Гърция леки автомобили достигна 4 километра.

От вътрешното министерство препоръчват на шофьорите да използват алтернативни маршрути през граничните пунктове Златоград, Ивайловград и Илинденци. Голямото струпване на автомобили е заради пътуващите за Гърция румънски туристи. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален.

От МВР съобщават, че преди обяд е намерен мъртъв 37-годишен велосипедист в канавка на главния път за Маказа. Полицията умолява гражданите, които имат информация за инцидента, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото управление при гарантирана анонимност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.06.2019 18:48 18:48

Супер. Важното е на първи ред че има опашка, а че има инцидент… Баси новинарите

Анонимен
Анонимен
15.06.2019 19:17 19:17
Отговор до  Анонимен

Дали едното не е резултат на другото? Айде помисли си пак кое колко хора засяга и не се изказвай неподготвен!

1
1
15.06.2019 22:55 22:55

А пък малоумниците броят румънските коли преминаващи гратис през страната за туристи! 7,5 МИЛИОНА сме имали миналата година! Абе Нинке от Гледка те освен да зареждат от омв друго правят ли? А грешка, правят опашки на Маказа! Защо не си ги насочване към Свиленград да ходят да си обикалят?

Back to top button