Хасково

ГЕРБ се жалва, че „Коалиция за България“ има повече бюлетини

Разтоварването на бюлетините в ХасковоСигнал, че получените бюлетини за „Коалиция за България“ в област Хасково са с 10 000 повече отколкото за останалите политически сили, е получен в партия ГЕРБ, съобщиха за Haskovo.info от там.

Според информацията на Бойко-Борисовите хора за всички партии са пристигнали по 125 000 бюлетини за евровота, а за „Коалиция за България“ бройката е 135 000. От ГЕРБ са подали сигнал в Районната избирателна комисия. От там обаче все още не могат да излязат със становище, защото те не се занимават с приемането на бюлетините. Изборните книжа идват в Областна администрация, откъдето се разпращат по общините в региона.

Областният управител Райна Йовчева коментира пред Haskovo.info, че специално заради случая се е запознала с документацията по приемането на бюлетините. За всички партии са получени еднакъв брой изборни книжа и те вече са разпределени по общини, каза тя.

За разлика от минали години, този път дори не са оставени резервни бройки в администрацията, коментира Райна Йовчева. Решението за това колко бюлетини да бъдат изпратени по региони се взема от Министерството на държавната администрация, допълни губернаторът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button