Домашно куче нападна момиче в Хасково, бездомно тормози детската градина в Узунджово

Хасково

Домашно куче нападна момиче на улица „Петко Славейков“ зад Бизнесцентъра в Хасково.

Инцидентът стана преди обяд, когато момичето вървеше по тротоара. Пуснатото свободно куче се спусна срещу хасковлийката с лай и на два пъти скочи върху нея, но не я ухапа.

Куче

Минувачи прогониха животното и дадоха вода на момичето, което беше силно изплашено и плачеше. Жени от чистотата казаха, че и те се страхуват от това куче, когато метат улицата. Хора се обадиха на спешния телефон 112, за да подадат сигнал. Очаква се да бъде подадена и жалба в полицията срещу собственика на животното.

Малко по-късно близки на собственичката на кучето се свързаха с Haskovo.info и разказаха, че животното е възрастно, кастрирано и по принцип не закачало никого.

Сутринта общинска полиция е била извикана на сигнал за агресивно бездомно куче в детската градина в хасковското село Узунджово. Животното се спускало срещу децата. Кучето е прибрано в приюта, а от общината съобщиха за Haskovo.info, че няма ухапани хора.

Куче

Междувременно, читатели на Haskovo.info сигнализираха за бездомни кучета в Градската градина. Там ежедневно си играят много деца. Хората се притесняват да не стане инцидент с тях. Има и хасковлии, които си разхождат кучетата, въпреки че е забранено.

Кучета

ИЗПРАТИ НОВИНА

26 коментара

 • Сега родителите на детето като намерят собственика на това куче и хич да не питат може ли не може ли. Да го погнат и съд и бой за въпросния тъпан. аман от тъпи парчета ей.

  • То куче да си в България !Защита и чудо …Хапят ,тормозят хората и все хората виновни “нямало лоши кучета”Аман ! Да ги прибират в приюти или все тая къде .В хасково от лежащи глутници кучета по центъра ,човек не може да се разходи ! Ама и областен град !

  • Собственичката на кучето е жена поискахме и имената,а тя каза ако искате се оплачат и на арменският поп!!!

   • Еми оплачете се, ама с този правопис и арменският поп няма да ви обърне внимание … И съвсем между впрочем, защо сте скрила „детето“ там зад гърба си? Не прилича на дете, а на възрастна жена.

    • Извинявам се но това е майка ми и да не съм дете на 32 г съм,а на вас какъв ви е проблема?

     • Нямам проблем, госпожо. Само се питам дали кучето е проявило агресия към вас или вие първа сте проявили агресия към кучето. Въпросът ми е съвсем уместен, защото и аз имам кученце (2 кг. тегло),което не веднъж е понасяло човешка агресия без никакъв повод.

    • Има достатъчно свидетели те могат да кажат кой бе агресиврн….Лека вечер!!!

    • Драги малоумници, за да същестяува проблема „бездомно куче“, сме си виновни всички ние като общество! Не са ви криви животните, че ги развъждате и изхвърляте потомството им!

     • Всички ние, не сме! Когато си имаме куче, го гледаме докато умре, с всички произтичащи отговорности. А тези които искат да гледат само куче бебе и като порасне да ритнат живата играчка от колата, те са! Всички обаче НЕ!

     • Къде прочетох те бездомно?!!! Аз четох за домашно което няма никаква работа на пътя. Съд за боклука дето го е пуснал безпризорно, да не говорим за намордник. А за бездомните изобщо няма да започвам. Там варианта поне за Хасково е минимум две ловни дружини и кубик дърва на глава.

 • В града а и в държавата няма спокойдтвие от кучета и цигани а се пъчим че сме в Европа Ако така е в Европата по добре е да идем в Индия или Афганистан Чудя се на акъла на полицаите занесли кучето в приюта абе причукайте го и то хвърлете в храстите а ако ви питат защо е умряла кажете че е получило ИНФАРКТ от страх

 • Янко Митев, мога ли теб да те пречукам и хвърля в храстите? 🙂 Ще кажа, че си умрял от страх. :)))

  • Янко Митев, приеми, че има хора, които си обичат кучетата колкото ти обичаш чашката! Кучетата са чисти и достойни, за разлика от пияници и изпадняци като теб

 • Пиянко Митев не обича себе си, как може да разбере че хората може да обичат кучета… то само той да беше в този град с такъв проблем, щеше да е добре… как очакваш после да излезе нещо по различно от дебели анцузи от тоя среда…

 • Абе Хойчо, за тебе кучетата ли са по-важни или хората? Стига с тия неолиберални приказки. Кучето ли е по-важно в твоята ценностна система, или човека? Ако мен ме ухапе каквото и да е куче, му режа главата. Собственикът му също ще си получи заслуженото.

 • Кучетата вина нямат!!! А стопаните кучето е копие на стопанина както го научат такова ще е аз имам 5 каракачани елате да вудите кво е вазпитание на куче така че вина имат единствено стопаните то е прост занаят да гледаш куче но не е за прости хора

 • Къде прочетохте бездомно драги ми многоумнико?!!! Аз четох за домашно което няма никаква работа на пътя. Съд за боклука дето го е пуснал безпризорно, да не говорим за намордник. А за бездомните изобщо няма да започвам. Там варианта поне за Хасково е минимум две ловни дружини и кубик дърва на глава.

 • Най-ми хареса коментара на „Анонимен“ – „Да се кастрира собственика“ ха ха ха. Ами то в Хасково тотално ще спадне прираста.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.