Награда за социално отговорни политики получи община Димитровград

Регион

Община Димитровград е отличена за активни социално отговорни политики и цялостен принос за социалното развитие на България, съобщават от кметството.

Наградата е от Националния алианс за социална отговорност по време на международен форум „Партньорство за по-добри социални услуги, заетост и развитие“.

Официални гости на събитието бяха Султанка Петрова – зам.-министър на Министерството на труда и социалната политика, Люк Зелдерло – генерален секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания, Елеонора Лилова – председател на Държавната агенция за закрила на детето, Силвия Георгиева – изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България.

Във форума, който се проведе на 13 и 14 юни участваха над 200 представители на държавни институции, общини, доставчици на социални услуги, неправителствени организации.

Награда

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.