Хасковски гимназисти ще карат практическо обучение в Португалия

Хасково

Хасковската ПГТАТ „Никола Вапцаров“ ще изпрати свои ученици на практическо обучение в Португалия.

Това ще стане през лятото на 2020 г. благодарение на спечелен проект. 20 ученици от специалностите „Автотранспортна техника“ и „Автомобилна мехатроника“ ще участват в професионална практика в португалска компания, специализирана в поправката и поддръжката на различни по вид автомобили.

Учениците от ПГТАТ ще имат възможност да преминат стаж във високоразвита европейска страна и да се докоснат до най-модерните технологии в автотранспортната техника. Младежите ще приложат наученото в училище, ще се запознаят с новостите в изучаваната професионална сфера, ще се научат да използват съвременни инструменти, иновативни технологии и методи на работа.

Един коментар по “Хасковски гимназисти ще карат практическо обучение в Португалия

  • Бъдещи емигранти. България се разпада . Като титаник. Музиката свири а кораба потъва. Ебем ти Европедалският съюз. Само тъпаците не разбраха че педалите от европа разрушават родината ми като са накупили политици на килограм от всички партии.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.