Хасково

Хасковлии се жалват от шумна сватба на булевард „Васил Левски“

За шумна сватба на хасковския булевард „Васил Левски“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Тържеството започнало около 16 часа до блок 35 и силната музика ехтяла из целия квартал. Хората се принудили в жегата да затварят прозорците си, но пак се чувало. Те подали сигнал в полицията, но оттам им казали, че за сватбата има разрешение от общината да се проведе от 16 до 19 часа.

„Възмутени сме от това което се случва и то не за първи път“, жалват се хората от квартала.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пенсионер
Пенсионер
18.06.2019 18:24 18:24

Незнам кой дава разрешителните от общината, но това което се случва не е нормално.Законите са за всички и трябва да се спазват.Шумните тържества са ежедневие-какво да направи полицията , след като общината ги е разрешила .Толкова сигнали се подават и въпреки това продължават с разрешителните.Думи нямам.

БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
БАЙ АХМЕД МАНАФА КАЗА !!!!
18.06.2019 19:33 19:33

Така Добри като се разхожда в неделя и отива на сутришна църква хвърляш му едно одяло и бой ,бой докато му посиней червения гъз педеразлив и после Румен Атанасов да му оближе гъза да му мине , педераси долни!!!!!Румен да почва да си търси работа след местните избори не му е там мястото той е тъп милиционер просто
интриганско копеле !!!!!!

Back to top button