Регион

Спипаха ментета и безакцизни цигари в два автобуса

Ментета и безакцизни цигари са иззели икономическите полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Съвместно със служители от Агенция „Митници“ те са проверили два автобуса и пътниците им вчера на ГКПП „Капитан Андреево“. При проверките са намерени общо 455 тениски с лого на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя и 840 къса цигари без бандерол.

По същото време служители от хасковското управление са проверили два адреса. В първия – хранителен магазин в село Узунджово са открити 500 къса папироси, а в частен дом в село Кралево – 2.5 кг ситно нарязан тютюн.

26-годишен младеж от Любимец пък е бил проверен като пътник в автомобил снощи. В него е открита станиолова сгъвка със суха зелена листна маса с тегло 0.6 грама, реагираща на марихуана при полеви тест. Той е задържан до 24 часа.

Още един младеж е задържан в хасковския арест за държане на наркотик. Тази сутрин в 1:45 часа на булевард „Освобождение“ в областния град полицаи са извършили проверка на лек автомобил Ауди, шофиран от 19-годишен от село Голям извор. На таблото на колата е открито портмоне, в което се съдържало пликче с грам прахообразно вещество. Водачът заявил, че го е открил на автобусна спирка и не знае какво е съдържанието му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button