Спорт

Националките се окичиха с бронза от турнира по плажен хандбал в Румъния

Женският национален отбор по плажен хандбал завоюва бронзовите медали на международния турнир в Констанца, Румъния.

В спора за отличията възпитаничките на хасковските треньори Ирина Миладинова и Самет Муртазали победиха втория отбор на домакините. Капитан е хасковлийката Нина Николова, а Десислава Николова спечели приза за най-добър вратар на турнира.

Хандбал

Тимът на България беше в състав: Тотка Дойкинова – Свиленград, Десислава Николова – Етър’64, Елена Чолакова – Панагюрище, Габриела Георгиева – Ники спорт, Гергана Грозданова – Ники спорт, Ирене Иванова – Шумен’98, Ангелина Симеонова – Етър’64, Кристина Миланова – Свиленград, Антония Симеонова – Свиленград, Стиляна Павлова – Ники спорт, Стефка Цветанкова – Поморие, Нина Николова – Киклопес Александруполи.

Хандбал

Марияна Стаматова е ръководител на женския национален отбор. Тя е президент на хандбалния клуб „Хасково“, член е на Управителния съвет на федерацията и председател на комисията по плажен хандбал.

Haskovo.info припомня, че България за пръв път сформира женски национален отбор по плажен хандбал, който вече успя да спечели и медал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Petar
Petar
29.06.2019 9:32 9:32

какво красиви момичета

Back to top button