Регион

Арестуваха 21-годишен моторист дрогиран с кокаин и канабис

Двама водачи са арестувани в Хасково, съобщават от полицията.

Мъж на 44 г., управляващ Опел е заловен от автопатрула да шофира с 2.32 промила алкохол. Друг на 22 г. е управлявал под въздействието на канабис.

Положителна проба за кокаин и канабис е отчетена и в Свиленград. Пътните полицаи са проверили мотоциклет Сузуки, чийто 21-годишен водач е тестван с дрегер за дрога и е дал положителната проба.

35-годишна жена от Свиленград е управлявала електрически мотопед на улица „Крайречна“. При справка се оказало, че тя е без книжка, а мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

Същото производство е стартирало и в Харманли срещу сириец с хуманитарен статут. Той шофирал лек автомобил Ауди по улиците на града и представил на полицаите сирийска шофьорска книжка, за която имало съмнение, че е неистинска.

Вчера криминалисти от Димитровград са проверили дом на улица „Чавдар войвода“ в града, обитаван от 44-годишен мъж. В жилището е открита грам суха зелена листна маса, реагираща на марихуана при полеви нарко тест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button