Спорт

7 медала от националното за 7 от „АидаНет Вадо-рю“

Отборът на клубаДва златни, два сребърни и три бронзови медала е резултатът от представянето на 7 възпитаници на хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ на националното първенство по карате младша възраст. То се проведе през уикенда в Габрово с участието на 154 състезатели от 25 наши клуба.

Шампион на кумите индивидуално в категория 57 кг стана Егемен Сербест. Той завоюва и бронз в дисциплината „ката“. Два сребърни медала на кумите и ката грабна Силвия Вангелова при 40-килограмовите. Съотборникът й Дойчин Ванчев стана трети на кумите в категория 57 кг.

При девойките отборът на „АидаНет Вадо-рю“ в състав: Силвия Вангелова, Теодора Павлова и Ваня Ривова бе без конкуренция на „ката“ и заслужено се окичи със златните отличия в първенството. Егемен Сербест, Васил Ривов и Ангел Казаков не успяха да дублират успеха в отборната надпревара при юношите и се наредиха трети в същата дисциплина.

В комплесното класиране по медали клуб „АидаНет Вадо-рю“ завоюва престижното второ място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button