Хасково

Виктория Славчева е първенец на випуска във ФСГ

123 абитуриенти се дипломираха в хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“.

Повечето от тях си получиха дипломите на церемония в гимназията. Една част от младежите отсъстваха, защото вече работят на морето. Те ще си получат дипломите по-късно.

ФСГ

Директорът Цанко Цанков поздрави зрелостниците и им пожела слънчево бъдеще, какъвто е денят днес. Той им пожела успех при кандидатстването в университетите и каза, че ги очаква отново в гимназията при откриването на учебната година през септември. Цанков допълни, че ще се радва ако някои от тях се завърнат като преподаватели във ФСГ.

ФСГ

Първенец на випуска е Виктория Славчева с успех 5.92. Тя завършва паралелка „Оперативно счетоводство“ и ще кандидатства със счетоводство в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

ФСГ

Втори по успех е Александър Кирилов – 5.83. Отличници са още Теодор Кузманов, Даниела Глухова, Джансел Мехмед, Нефизе Садула, София Писарова, Мима Антонова, Андрей Ефтимов, Туче Шабан, Синем Рамадан.

Повечето от абитуриентите получиха и свидетелства за професионална квалификация.

Абитуриентите от гимназията по туризъм получиха дипломи и свидетелства за професионална квалификация

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button