Хасково

Търсят с конкурс директори на две детски градини в Хасково

Конкурс за директори на две детски градини обяви община Хасково.

Става въпрос за детска градина №16 „Славейче“ на улица „Св. св. Кирил и Методий“ 92-96 и детската градина по изкуствата на улица „Петър Берковски“ №7.

Сред изискванията към кандидатите са да са български граждани, да нямат наложено дисциплинарно наказание, да имат завършено висше образование с образователна квалификационна степен „магистър“ със специалност от професионално направление „Предучилищна педагогика“ и с професионална квалификация „детски учител“. Те трябва да имат не по-малко от 5 години учителски стаж. За предимство ще се счита, наличието на професионална квалификационна степен. Изисква се и компютърна грамотност.

Конкурсът ще се проведе на 3 етапа: допускане по документи, писмен изпит – решаване на тест с 30 въпроса, провеждане на интервю – събеседване.

Документите се подават в общината в едномесечен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button