Регион

Хванаха 18-годишен с марихуана и амфетамин, както и пиян хасковски шофьор

18-годишен младеж от Димитровград е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Младежът е проверен от униформените полицаи на улица „Патриарх Евтимий“, като в дрехите му са открити 2 алумиеви свивки с 1.6 грама канабис. Намерени са и 2 полиетиленови пликчета с амфетамин с тегло 0.65 грама. Последвала е проверка в дома му на булевард „3 март“, където полицаите откриват и 0.66 грама марихуана.

65-годишен хасковлия пък е хванат да шофира Опела си с 1.2 промила алкохол и е задържан до 24 часа. Спрени са и водачи на 33 и 36 г., шофирали мотопедите си в Свиленград и Любимец без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пъпката
Пъпката
26.06.2019 15:12 15:12

Във Димитровград докога полицията ще си затваря очите,има хора от години продават наркотици в заведението им се консумира свободно кокаин,а полицията даже не си прави труда да застане пред заведението да спира дрогирани и пияни излизащи от там,май искате сигнал до Главна прокуратура,също и Радко Пъпката от Хасково,баща му е бивш полицай на име Лозко,не е спрял да продава синтетични наркотици и никой не го закача,Добри Шарения също влиза в това число.Те че са доностници-доностници са,но това не им дава право да продават наркотици,явно си имат чадър.Скоро ще има жалби директно в ДАНС,и прокуратурата в София.

Back to top button