Хасково

Хасковски икономисти с награди от национален конкурс

Ученици

Миналата седмица ученици от гимназията се завърнаха с награди от конкурса „Млади таланти 2009“

5 проекта на ученици от Финансово-стопанската гимназия в Хасково бяха отличени в националния конкурс „Млад икономист 2009“, съобщиха за Haskovo.info от школото. Проектът на дванадесетокласника Райчо Ангелов е класиран на ІV-то място. За добрата си работа освен грамота той ще получи и парична премия.

Наградите на младите икономисти от Финансово стопанската гимназия в Хасково ще бъдат връчени утре на специална церемония в Съюза на икономистите в София в навечерието на професионалния им празник. Финансово-стопанската гимназия ще получи грамота за активно участие в националния конкурс. 18 нейни възпитаници се включиха в него с общо 11 проекта. Участниците от цялата страна бяха 117.

Конкурсът се провежда под егидата на фондация „Атанас Буров“, която дава целогодишна стипендия на четирима ученици от Финансово-стопанската гимназия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button