Хасково

Мигове от Лудогорието в хасковската галерия „Лицо“

Мехмед АзисЗапечатани на снимка моменти от природата и ежедневието на Лудогорието са изложени от днес в художествена галерия „Лицо“ в Хасково. Майсторските фотографии от изложбата „Мигове от Лудогорието“ са дело на фотографа Мехмед Азис.

26-те фотоса, заснети в продължение на около 4 години, пресъздават лицето на дивата лудогорска природа и на хората, живеещи в този край, чиито мъки и радости са уловени на снимките.

Мехмед Азис застава зад фотообектива през далечната 1975-та година и негови снимки са красили доста корици на печатни издания. От тогава той е печелил много отличия, дължащи се на дарбата му да улавя неповторими моменти от природата и човешкия живот.

На откриването на изложбата тази вечер присъстваха видни хасковлии, фотографи, членове на фотографското дружество и Адил Рашидов – кмет на родния град на фотографа Исперих.

 Мехмед Азис  Мехмед Азис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button