Голям концерт на международния ден за борба с наркотиците в Хасково

Любопитно

С голям концерт на площад „Свобода“ в Хасково беше отбелязан международният ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.

Мотото на концерта беше „Силата на изкуствата и спорта“. Сред участниците в него бяха: мажоретният състав, рок група „Хала“, детска вокална група „Орфейче“, школа по пиано, ударни инструменти и синтезатор с ръководител Татяна Колева, танцов спортен клуб „Рона“, спортен клуб „Тангра“, клубовете по аеробика „Виолена“ и „Мега спорт“, клуб по спортни танци „Хасково 1996“, клуб по спортни танци „Гранд“, възпитаници на детската музикална школа „Манол Иванов“ към читалище „Заря“, балетна школа „Алегро“ и „Трио с ритъма на тарамбука“ – ОУ „Никола Вапцаров“.

Концерт

Концертът е в рамките на едноседмичната кампания „Хасково срещу дрогата“. Организатори на инициативата са общината, Превантивно-информационен център по наркотични вещества, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Партньори са Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ и Регионалният исторически музей.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.