Хасково

Дядо Йордан и баба Цветанка се взеха, готвят се за курорт

Баба Цветанка и дядо ЙорданЗа любовта възраст няма – това е максимата на най-новите младоженци в Хасково. 71-годишният Йордан и 84-годишната Цветанка живеят в дома за стари хора на Кенана и вчера подписаха в село Криво поле.

Дядо Йордан е от Смолянско, а баба Цвета – от Лом. Двамата се запознали само преди 4 месеца в хасковския дом и решили да се съберат до края на живота си. Днес споделиха пред Haskovo.info, че едно от най-важните неща в този етап от живота е да имаш с кого да го споделиш. „Като станеш на възраст трябва да си намериш другар – или той ще гледа мене, или аз него“, каза младоженката.

Баба Цветанка почерпи останалите обитатели на домаСпециално за новото семейство, което е третото в дома, от ръководството са отделили специална стая. Останалите обитатели на социалното заведение приемат сватбата с различни чувства – някои се радват, други завиждат благородно.

Сега Йордан и Цветанка вече обмислят съвместното си бъдеще. „Ще водя бабичката на курорт„, въодушевен разказва дядото. Само преди това трябва да съберем някой лев от пенсиите. Избрали са планината, където са решили да берат боровинки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button