Топли думи, цветя и подаръци за абитуриентките на ансамбъл „Хасково“

Любопитно

Ансамбъл „Хасково“ изпраща тази година две абитуриентки.

Това са Нежля Сабри и Мария Павлова, които са в ансамбъла от 1 клас. Нежи се дипломира от Езикова гимназия „Асен Златаров“, а Мария – от ПМГ „Боян Петканчин“.

Ръководителят на ансамбъла Ана Димитрова покани тази вечер двете абитуриентки в средата на репетиционната залата, накара всички танцьори да станат на крака и припомни под техните аплодисменти колко добри и старателни танцьорки са били двете момичета. Нежи и Мария бяха зарадвани с подаръци, цветя и дипломи. Димитрова им каза, че вратите на ансамбъл „Хасково“ винаги ще останат отворени за тях.

Тази вечер по-малките танцьори също получиха дипломи за завършването на творческия сезон. Ана Димитрова каза, че ансамбълът изпраща доста пълен и силен сезон с много турнета, концерти и награди.

Танцьорите се събират отново на 1 септември за началото на 43-ия творчески сезон. Първият концерт ще е на празника на Хасково – 8 септември.

 

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.