Хасково

Сините смениха Чачев със земеделка, ГЕРБ пуска местни

Първите трима в листата на Синята коалиция

Първите трима в листата на Синята коалиция

Синята коалиция регистрира Петя Ставрева като мажоритарен кандидат и водач на пропорционалната листа за Хасково. Първоначално обявеният за водач Евгени Чачев бе сменен с евродепутатката – член на комисията по земеделие и развитие на селските райони.

Малко по-рано ГЕРБ също регистрираха своите кандидати за Народното събрание.  За мажоритарния вот ще се бори хасковския общински съветник и кандидат за евродепутат Делян Добрев. В пропорционалната листа последователно са подредени имената на областния координатор Иван Петров, Делян Добрев, общинския съветник Фани Христова, председателя на общински съвет Димитровград Иво Димов.

Първите трима в листата на ГЕРБ

Първите трима в листата на ГЕРБ

Социалистите подадоха регистрацията в Районната избирателна комисия още вчера. Мажоритарен кандидат е Райна Йовчева. Листата води Емилия Масларова, а след нея са имената на областният председател на партията Минка Русева, Еленко Божков, Димитър Петров, Смиляна Нитова.

НДСВ ще бъдат представени в Хасково от Соломон Паси. Той ще бъде както мажоритарен кандидат, така и водач на листата на жълтите. Втори е Петър Дудоленски. Лидер с Новото време са с мажоритарен кандидат Юлияна Дончева и водач на листата бившия кмет на Димитровград Димитър Хаджииванов.

Юнал Лютви е първи в списъка с кандидат- депутати на ДПС в Хасково. След него са кметът на Стамболово Гюнер Сербест, зам.-областният управител Мехмед Атаман, Танер Емин и Евгени Честименов.

Соломон Паси и Петър Дудоленски

Първите двама в листата на НДСВ

В късния следобяд своите документи в РИК подадоха и от Атака. След вътрешни спорове и скандали в крайна сметка хасковлии в листата няма. Водач е проф. Станислав Станилов.

РЗС също регистрираха кандидатите си. Водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат на партията на Яне Янев е Иван Стаматов.

До края на определения срок в 19 часа общо 17 от 20 партии и коалиции регистрираха листите си в Районната избирателна комисия в Хасково. Мажоритарните кандидати са 9, съобщи за Haskovo.info председателят на комисията Димитър Велев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ali baba
ali baba
14.06.2009 17:45 17:45

А пък сестрата на задника Костадин е нали се сещате ❗

ali baba
ali baba
14.06.2009 17:45 17:45

А пък сестрата на задника Костадин е нали се сещате ❗

Back to top button