Хасково

Вкараха в Синята зона улица „Иван Вазов“ зад Бизнесцентъра в Хасково

Към Синята зона да се прибави улица „Иван Вазов“ зад Бизнесцентъра – от улица „Добруджа“ до улица „Христо Ботев“, реши хасковският общински съвет, като част от промените в зоната.

Отсечката беше част от Синя зона в продължение на години, но в последствие се оказа, че тя не фигурира в списъка и след сигнал на читатели на Haskovo.info инкасаторите спряха да събират пари за паркиране там. Сега тя вече влиза в зоната.

По булевард „България“ се премахват 17 места от синята зона от улица „Арда“ до пощата в посока спирката до комплекс „21 век“, като остават местата пред пощата. Отпадат и 26 места от южната страна на булеварда след спирката пред Изчислителния център до входа за складовете на бившия хлебозавод.

От синята зона се премахват и пресечките на зеленчуковия пазар – „Княз Богориди“, „Константин Фотинов“ и „Кавала“.

Добавят се 4 места на улица „Одрин“ – западната страна от кръстовище с улица „Малъ тепе“ до кръстовище с булевард „Съединение“, като се премахне пространството между ДСК и фирма „Марса“ в северната част на площад „Свобода“. Премахва се пространството между ДСК и „Райфайзенбанк“.

Премахват се 10 места от източната страна на улица „Александър Стамболийски“ от площад „Свобода“ до булевард „Съединение“. Прибавят се улица „Ивайло“ от кръстовището с „Александър Стамболийски“, по „Стамболийски“ от площада до „Ивайло“ и по „Стамболийски“ от „Ивайло“ до „Съединение“.

Отпада синята зона по западната страна на булевард „Стефан Стамболов“ от улица „Цар Калоян“ до площад „Лебеда“.

Отпадат улиците „Патриарх Евтимий“ – северно от площад „Свобода“, „Хан Кубрат“ – от „Преслав“ до „Отец Паисий“, „Драгоман“ – от „Атанас Танев“ до булевард „България“ и „Васил Друмев“ – от „Отец Паисий“ до „Преслав“.

Работното време на Синята зона ще бъде с половин час по-късно – от 8:30 до 17:30 часа.

Предложението за промените в Синята зона се приеха с 34 гласа „за“ и 2 – „въздържал се“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Азът
Азът
29.06.2019 11:37 11:37

Нямате наяждане!

Back to top button