Съветниците отхвърлиха и подмяната на уличното осветление в Хасково с 600 000 евро

Хасково

Общинският съвет отхвърли без дебати предложението на кмета Добри Беливанов да се разработи проектно предложение за подмяна на уличното осветление в Хасково за 600 000 евро.

Както Haskovo.info писа, общината имаше намерение да кандидатства по процедурата на Норвежката програма за „Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура – системи за външно изкуствено осветление на общините“.

Целта беше в Хасково да бъде монтирано енергийно ефективно улично осветление. Предвиждаше се поставяне на енергоспестяващо LED осветление, както и система за контрол. Минималният размер на индивидуалната безвъзмездна финансова помощ е 200 000 евро, а максималният е 600 000 евро.

Беливанов коментира пред Haskovo.info, че ще помисли дали да внесе отново тази докладна и отхвърлената за кредита от 10.4 млн. лв. за юлската сесия на местния парламент.

Общинският съвет отново отхвърли искането на Беливанов за 10.4 млн. лв. кредит

4 коментара

  • Страхотен тандем кмет и общински съветници, всеки прави сечено на другия, накрая всичко за сметка на гражданите

  • А може би Беливанката е искал да ГУШНЕ нещо като за ПОСЛЕДНО Защо не –риба се лови в мътна вода а сега водата в цялата държава е мътна и всеки който може ЛОВИ –ЦЕЦКА ЦЕЦО ПАЦО БАЛКОНА и хиляди ГЕРБГЕРОИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.