Хасково

Вокална група от Ботевградско взе награда за песен на Ари

С песните на АриГрупа „Авролева“ към Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“ в Тополовград спечели първа награда в тазгодишното издание на конкурса „С песните на Ари“ в категорията група.

В категорията за дует, трио и квартет приза взе квартет „Камбанен звън“ от село Одърне. При жените бе отличена Мария Желева от старозагорското село Братя Даскалови, а при мъжете – Ганчо Николов от Пловдив.

Хасковлийката Бинка Калянова бе наградена за авторска песен в стила на старата градска, а група „Ретро“ от Бургас бе отличена за изпълнение на шлагер от 60-те години на миналия век.

С песните на Ари

Дафина с колежките си

Наградата за изпълнение на песен на Аспарух Лешников през 2009 година отиде при вокална група „Весел живот“ към пенсионерския клуб на ботевградското село Трудовец. Певиците споделиха пред Haskovo.info, че обичат музиката толкова много, че стотиците километри не ги плашат, когато трябва да се явяват на подобни конкурси.

Много ни харесва музиката на Аспарух Лешников и сме радостни, че спечелихме, въпреки че готвихме песента много набързо – само за две седмици, разказа Дафина Нинова.

 

 С песните на Ари С песните на Ари

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button