„Hangar 42“ и D2 с мощен старт на рок феста, хасковлии купуват благотворително тениски

Любопитно

Хасковската банда „Hangar 42“ откри мощно поредното издание на рок феста в спортна зала „Дружба“.

След тях на сцената се качват младите изпълнители от гайдарския състав и D2. Залата постепенно се пълни с публика, като много хасковлии купуват благотворително тениски на „Хасково рок“. Със средствата ще бъдат закупени инструменти на млади таланти от Хасково.

Фестивал

Фестивалът продължава и в събота от 20 часа отново в „Дружба“. Очаква се истински рок спектакъл от Николо Коцев и „Кикимора“ със симфоничен оркестър на Държавна опера – Стара Загора. Концертите трябваше да са на площадка „Спартак“, но заради дъждовното време бяха преместени в залата.

Фестивал

„Хасково рок 2019“ е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Снимки: Христо Тотев

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.