Регион

Протестиращи отново блокираха пътя за Маказа в Конуш

За пети път протестиращи жители на хасковското село Конуш блокираха тази сутрин пътя за Маказа.

Те пресичаха бавно пешеходна пътека и така спряха десетки автомобили. Днес движението по пътя е много натоварено, като към Гърция отиват и много румънски туристи.

Протест

Хората искат асфалт, канализация и чиста вода. Освен главният път към Гърция в селото асфалт има само по две улици. На много места няма и вода. От общината вече обясниха, че за всички села са предвидени общо 300 000 лв. и повече в бюджета няма.

Протестиращите се жалваха, че пътищата им са в окаяно състояние, а от дъждовете се разрушават допълнително. Те искат поне да започне работа по една – две улици, а сега нищо не се прави и никой не ги е потърсил за разговор.

Ако исканията им не бъдат изпълнени хората са готови да продължат с протестите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
За едни трохи за друг баница
За едни трохи за друг баница
29.06.2019 17:30 17:30

300000 лева за всички села, сигурно по-малко, отколкото струват разходките на Хвалипръц с кавалкадата джипове.

Мислещ
Мислещ
29.06.2019 19:02 19:02

Хората си защитават интереса и не трябва да спират.Подписката също не е лош вариант.

възмутен
възмутен
29.06.2019 19:31 19:31

Кмета Бать Младен Марчев вместо да ходи в параклиса тоя ден да бе утишъл на протеста да се накльопа безплбатно Да не се спира движението а Бать Младен да събере една дузина юнаци и да протестират пред кметството с палатка и да лежат там докато Беливанката не прекара водата в Конуш

Нема за гга
Нема за гга
29.06.2019 23:14 23:14
Отговор до  възмутен

Ехеей, ти за малко да направиш батя с Младен активен борец. Палатка, лагер, отряд, протест срещу властта, кино от осемдесетте. Виж едно мазно курбанче може да сръбне на язмичката, без много притеснения за сушата и лошите улици в селото, пък и мандатът му е на кратеш.

Back to top button