Търсят с конкурс главен разследващ полицай в Димитровград

Регион

Обявиха конкурс за преминаване в ръководна длъжност в сектор „Разследване“ в Районното управление в Димитровград. Става въпрос за началник сектор – главен разследващ полицай.

Сред изискванията към кандидатите са да са държавни служители в МВР, да са магистри в области на висшето образование – социални, стопански и правни науки в професионално направление право. Те трябва да имат завършен курс за първоначално професионално обучение в Академията на МВР и да са с не по-малко от 6 г. професионален стаж в МВР, от които не по-малко от 5 г. на длъжност за разследващ полицай.

Кандидатите не трябва да има дисциплинарно наказание, срещу тях да се води дисциплинарно производство или да са временно отстранени от длъжност.

Кандидатите ще правят писмена разработка и ще преминат интервю. Конкурсът ще се проведе в срок до 3 месеца от обявяването му.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.