Регион

7 дка ечемик изгоряха през уикенда, два автомобила се запалиха

Пожарна80 кв.м. покривна конструкция, 1 дка ечемик, 25 бали фураж и 50 кг зърно изгоряха при пожар в неделя в харманлийското село Шишманово. Късо съединение е подпалило частна стопанска постройка минути преди 15:00 часа, съобщават от пожарната.

При друг инцидент в кв. „Злати дол“ в Симеоновград изгоряха 6 дка от ечемичен блок. Причината за пожара е неустановена.

Техническа неизправност подпали снощи газова бутилка. Искрата е пламнала в къща в Тополовград на ул. „Иван Дамянов“, съобщават от пожарната. Освен газовата бутилка собствениците са останали и без 2 броя мебели.

През уикенда се запалиха и два автомобила в Димитровград и Харманли. На единият е изгоряла ел. инсталацията и част от двигателя, а другият е останал без задна броя и е с обгоряла боя.

През уикенда огнеборците са се отзовали на още 19 сигнала за горящи сухи треви и отпадъци в Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград, Любимец, Ивайловград, Стамболово и Минерални бани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button