Хасково

Над 2000 хасковлии посетиха Театралните празници 2009

Три дъждовни дни

Три дъждовни дни

Над 1000 малчугани посетиха детските спектаклите по време на Театралните празници в Хасково. Интересът от страна на малките и техните родители бе много голям, казаха за Haskovo.info от театъра. Къщите на приказките, които посрещаха своите почитатели в Историческия музей и Кирковото училище, се радваха на многобройните си посетители. „Трите прасенца“, „Мечо непослушко“, „Червената шапчица“ и „Сламенка“ бяха само част от представленията, на които децата се наслаждаваха.

В програмата на Театрални празници 2009, които приключват тази вечер бяха включени един от най-добрите театрални продукти през миналата година. Срещу символичната цена от 5 лева около 1100 хасковлии са се възползвали от шанса да гледат „Натрапникът“, „Мъжка забавачка“ с Асен Блатечки и „Шведска защита“ с Христо Мутафчиев. 

Финалът на театралните празници ще бъде поставен тази вечер от 19:00 часа с постановката „Три дъждовни дни“ на Театър 199. Койна Русева, Малин Кръстев, Захари Бахаров и Георги Дончев ще играят на хасковска сцена.

И тъй като залата на театъра се е оказала малка допълнителни столове ще приютят желаещите да гледат спектакъла, за който Малин Кръстев е с номинация АСКЕЕР 2009 за главна мъжка роля, а Захари Бахаров с награда АСКЕЕР 2009 за поддържаща мъжка роля.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button