Любопитно

Николо Коцев, „Кикимора“ и симфоничен оркестър изнесоха рок спектакъл в Хасково

Николо Коцев и „Кикимора“ със симфоничния оркестър на Държавна опера – Стара Загора изнесоха рок спектакъл в хасковската спортна зала „Дружба“.

Музикантите обраха овациите на публиката, като с този концерт завърши тазгодишното издание на рок фестивала. Както Haskovo.info писа, в първата концертна вечер на „Хасково рок“ забиха „Hangar 42“ и D2 със специалното участие на младите изпълнители от гайдарския състав.

Концерт

Хасковлии се включиха активно в благотворителната продажба на тениски. Средствата ще са за закупуване на инструменти на млади хасковски музиканти.

„Хасково рок 2019“ е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Снимки: Христо Тотев

„Hangar 42“ и D2 с мощен старт на рок феста, хасковлии купуват благотворително тениски

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ричи
Ричи
01.07.2019 14:21 14:21

Отвратителен саунд,не знам от къде бяха озвучителите ама по грозен звук не бях слушал,нито един инструмент не можах да отделя,и микрофона на вокалиста все едно слушам радиоточка.

Back to top button