Регион

Харманлийската болница получи кувьоз от „Капачки за бъдеще“

МБАЛ – Харманли получи кувьоз от кампанията „Капачки за бъдеще“, съобщават от общината.

Това става благодарение на всички доброволци в Харманли и страната, които с месеци събираха пластмасови капачки. Те бяха предавани в пунктове, а каузата е оборудването с кувьози на нуждаещите се болници в страната.

От общината благодарят на екипа на кампанията и на всички доброволци, защото всяка капачка има значение, а всяко добро дело е възнаградено. Националната кампания продължава, металното сърце на площада и двата други пункта очакват нови капачки, които на есен отново ще бъдат предоставени на инициативата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.06.2019 20:50 20:50

С такова лицимерие никакво бъдеще няма. Вземете една гербаджийска ковра и вижте че костюма и струва повече .И не само гербаджийска. И депесарска. И бесепарска. Ония дето се наричат патреоте са същите гнусни коври. Аз отдавна казвам. С избори няма да стане. Идва време за тояги. Изборите са за глупаците

Велко Велев
Велко Велев
30.06.2019 22:42 22:42

що не се гръмнеш бе гном. страхлив г…з скрит зад анонимен коментар. а сигурно всеки ден целуваш нечей рунтав и сеподмазваш на всички които си изброил. комплексар нещастен.

Back to top button