Хасково

МВР: 3-годишно дете е подкарало колата, ударила жената с ампутиран крак в Хасково

3-годишно момченце е било оставено в колата, която удари и рани тежко възрастната жена пред блок 39 – 47 на булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Лекият автомобил Ауди е на 25-годишен младеж. Колата била оставена с поставен ключ в контакта. В нея се качило 3-годишното дете, което завъртяло ключа, колата потеглила и ударила жената, която седяла на дивана пред блока.

Както Haskovo.info писа, пострадалата беше откарана в болницата в много тежко състояние с опасност за живота. Единият крак на жената е бил почти откъснат и по-късно ампутиран. Другият е счупен и гипсиран. Тя е стабилизирана и е настанена в ОАИЛ.

Блъснатата от кола хасковлийка е с ампутиран крак

Жена е с опасност за живота, блъсна я кола пред блока й в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.07.2019 11:54 11:54

Последно три или 16 годишен!!!!????

Таня
Таня
01.07.2019 13:48 13:48

Нали беше на 16 години!?
И в крайна сметка жената без крака пък циганина ще щрака с пръсти ….

Живко
Живко
01.07.2019 17:44 17:44

3 годишно дете да запали колата и да тръгне след това не ми се връзва на мен незнам те може утре да кажат, че е и на 10 месеца. Няма такава държава всички обичаме уж България, но всички си гледаме само нашия задник така не се обича и няма да има оправя още 300 години алчни, завистливи и гадни псета сме това е истината за жалост!!!

Back to top button