Регион

Правят ново кръгово кръстовище за 400 хиляди лева

ПътЗапочна изграждането на ново кръгово кръстовище, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление. То ще се намира там, където се пресичат пътищата Крумоврад – Ивайловград и Любимец – Ивайловград.

Причината за предприетото строителство е, че досегашното триколонно кръстовище често е създавало предпоставки за пътно-транспортни произшествия в този участък.

Предвидено е възстановяване и подобряване на пътната настилка. В района на изграденото кръстовище, което трябва да бъде готово до края на септември, ще бъде положен нов асфалт. Планираната инвестиция е за близо 400 000 лева

По време на ремонтните дейности безопасността на движение ще бъде осигурена, чрез поставянето на вертикална и хоризонтална сигнализация. Трафикът няма да се отклонява по обходни маршрути, а само ще бъде въведено ограничение. Апелът към шофьорите е да се съобразяват с поставената сигнализация и да преминават с повишено внимание през участъците, където се работи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aaa
aaa
16.06.2009 9:44 9:44

Дано не го проектират както хасковските кръгови, че тогава наистина ще се изтрепят.

aaa
aaa
16.06.2009 9:44 9:44

Дано не го проектират както хасковските кръгови, че тогава наистина ще се изтрепят.

Back to top button