Хасково

Нов младши прокурор встъпи в длъжност в Хасково

В Хасковската районна прокуратура се проведе тържествена церемония по встъпване в длъжност на младши прокурор Анелия Ангелова, съобщават от държавното обвинение.

В присъствието на колегите си, тя положи тържествена клетва и подписа клетвения лист, съгласно разпоредбите на Закона за съдебната власт. Младши прокурор Ангелова бе назначена от Прокурорската колегия на ВСС по обявен конкурс след преминат успешен деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието в София.

Анелия Ангелова е завършила висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2012 г. Работила е като прокурорски помощник в Окръжна прокуратура- Пловдив.

Административният ръководител на Районна прокуратура-Хасково Румен Сираков поздрави младши прокурор Ангелова, като й пожела успех, постоянство и упоритост при изпълнение на служебните задължения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
quest_385 каза
quest_385 каза
02.07.2019 15:44 15:44

Абе в държавата пълно с прокурори и съдии пък престъпниците свършване нямат роят се като пчели

Анонимен
Анонимен
02.07.2019 20:40 20:40

Нека да краде и тя , то друго не могат , сигурно даже и дипломата и е открадната .

Back to top button