Нов младши прокурор встъпи в длъжност в Хасково

Хасково

В Хасковската районна прокуратура се проведе тържествена церемония по встъпване в длъжност на младши прокурор Анелия Ангелова, съобщават от държавното обвинение.

В присъствието на колегите си, тя положи тържествена клетва и подписа клетвения лист, съгласно разпоредбите на Закона за съдебната власт. Младши прокурор Ангелова бе назначена от Прокурорската колегия на ВСС по обявен конкурс след преминат успешен деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието в София.

Анелия Ангелова е завършила висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2012 г. Работила е като прокурорски помощник в Окръжна прокуратура- Пловдив.

Административният ръководител на Районна прокуратура-Хасково Румен Сираков поздрави младши прокурор Ангелова, като й пожела успех, постоянство и упоритост при изпълнение на служебните задължения.

2 коментара

  • Абе в държавата пълно с прокурори и съдии пък престъпниците свършване нямат роят се като пчели

  • Нека да краде и тя , то друго не могат , сигурно даже и дипломата и е открадната .

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.