Спорт

Красен Кралев награди и вицешампионите по аеробика от Европейските игри

Спортният министър Красен Кралев награди медалистите от Европейските игри в Минск.

В беларуската столица българските спортисти спечелиха 18 медала – 3 златни, 7 сребърни и 8 бронзови. Това е с 8 повече, отколкото на Игрите в Баку през 2015 г.

Изключително добро представяне в Минск постигна групата ни в аеробиката. Антонио Папазов, Тихомир Баротев (Хасково), Ана-Мария Стоилова, Ивелина Лукаки и Дарина Пашова (Хасково) завоюваха сребърното отличие, като много малко не им достигна за първото място.

С отличието в Минск българската аеробика записа нов връх в своето развитие, което през последните години е свързано с все по-нарастващата популярност и успешна работа в този спорт у нас. Това е първото участие на отбора на Европейски игри, тъй като на Игрите в Баку България нямаше спечелена квота.

На срещата, която се проведе с медалистите по аеробика, стана ясно, че спортното министерство ще осигури нова настилка за спортна зала „Дунав“ в Пловдив, където националният отбор по аеробика води своята подготовка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тим
Тим
02.07.2019 19:13 19:13

Браво!

Back to top button