Певците на „Орфейче“ с награди от конкурса „Нови гласове и песни“

Любопитно

Поредно признание получиха талантливите изпълнители на Катя Демирева от Детска вокална група „Орфейче“ към Младежки център – Хасково.

Наградите са от дистантния конкурс „Нови гласове и песни“, който се провежда от Сдружение „Евтерпани“ в няколко категории и 5 възрастови групи. Дует Евтимови спечели първо място с изпълнението на песента „Седнало е Джоре“. В нея те за първи път пеят на два гласа.

За изпълнението на песента „Междучасие“ Теодора Евтимова е класирана на второ място. Михаил Евтимов също е класиран на второ място за изпълнението на песента „Рок след часовете“. Видеозаписите, с които се участва в надпреварата са направени от Славян Костов.

Гала концертът на лауреатите ще бъде на 1 октомври – Мецдународния ден на музиката в Националния исторически музей в София.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.