Хасково

Проверяват монтираните в общината антени на GSM оператори

АнтениДа се проверят всички монтирани на територията на община Хасково базови станции на мобилни оператори ще гласува Общински съвет на утрешното си заседание.

Поводът са изпратени подписки от жители на Хасково и село Мандра, които са притеснени от въздействието на електромагнитите полета, излъчвани от антените на операторите. Такива станции има поставени върху жилищен блок на ул. „Патриарх Евтимий“ 13 в града и в непосредствена близост до къщи в село Мандра.

Ако общински съвет приеме предложението ще бъде назначена комисия, която до края на октомври ще провери техническото състояние на монтираните на територията на общината антени на всички GSM оператори и ще представи доклад от проверката. До тогава община Хасково спира издаването на нови разрешителни за монтиране на антени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button